Μεγάλη ευκαιρία φέτος για να επανέλθει !!!


Μια από τις ομάδες με τον περισσότερο φίλαθλο κόσμο στην Ελλάδα, είναι η Λίβερπουλ. Η φετινή ομάδα, υπόσχεται καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρσι με τον Μπέρνταν Ρότζερς να αναλαμβάνει το κτίσιμο της νέα Λίβερπουλ. Μετά από τότε αλλαγές, κρίνω πως είναι ο ιδανικότερος.


Ομολογώ πως δεν έχω πολύ καλή αγωνιστική εικόνα για τη περσινή χρονιά, μιας και δεν την παρακολούθησα αρκετά. Έβλεπα και καταλάβαινα όμως, πως αυτή η ομάδα έφτασε στο σημείο αποδόμηση αγωνιστικά και χτισίματος από την αρχή. Νέα παιδιά με πολύ ταλέντο, παίκτες με καλό όνομα που μέσω του συλλόγου γίνονται σούπερ σταρ, παίκτες κλειδιά με εμπειρία και προσωπικότητα σε κρίσιμες θέσεις, μια άλλη εντελώς οικονομική πολιτική των Αμερικάνων μεγαλομετόχων και ένας φανταστικός κόσμος που σε κάνει να ανατριχιάζεις ακούγοντας και βλέποντας το " never walk alone", είναι τα στοιχεία της περσινής, αλλά και της φετινής Λϊβερπουλ. Βέβαια όλα αυτά τα παραπάνω, ωραία ακούγονται, όμως δεν έχουν φέρει κάποιο τίτλο ακόμα στο Λιμάνι.


Ιάγκο Άσπας, Αλί Σισσοκό, Μινιολέτ, Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Στάριτζ και Γεσίλ, θα είναι οι φετινές εκπλήξεις και τα πουλέν της Λίβερπουλ. Παίκτες που κάποιοι ήρθαν για να μείνουν, παίκτες που ήρθαν πέρσι, όμως δεν πρόλαβαν να δείξουν τι αξίζουν και φέτος θα έχουν την ευκαιρία τους. Ο Στέρλινγκ έχει σίγουρη καπαρωμένη θέση στα δεξιά της επίθεσης, ο Στάριτς ίσως πίσω από τον επιθετικό ή αριστερά, ο φοβερός Μινιολέτ βασικός και αναντικατάστατος αντικαταστάτης του Ρέινα και ο Κουτίνιο σε ελεύθερο ρόλο, έρχονται να "κουμπώσουν" την φρεσκάδα και το ταλέντο τους στην ήδη υπάρχον εμπειρία και ικανότητα του αρχηγού παρόντος Στιβ Τζέραρντ, Λουίς Σουάρες, Λούκας, Τουρέ, Σκτρέλ, Άγγερ, Γκελν Τζόνσον.



Μια ομάδα προσεγμένη, χωρίς να δαπανηθούν τρομερά εκατομμύρια για ποδοσφαιρικές βεντέτες καλείτε να δέσει και να παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, όμως μπορεί να είναι και η φετινή έκπληξη. Αρκεί να μη γίνουν λάθη. Βέβαια χρειάζεται να πέσεις και σε προπονητή που να μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος και την ευθύνη, όμως οι διοικούντες κάτι ξέρουν. Αλλά μη ξεχνάμε και κάτι πολύ σημαντικό. Η οριστική παραμονή Σουάρες. Πραγματικά θα μιλούσαμε για άλλη ομάδα εάν αποχωρούσε ο Σουάρες. Ειδικά αν η επιλογή του αντικαταστάτη ήταν παίκτης τύπου....Άντι Κάρολ!!!



Η Λίβερπουλ πρέπει να δέσει σαν ομάδα και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα χαρίσματα της. Φρεσκάδα, ταχύτητα, νιάτα, όρεξη, κόσμος!!!! 


Θα τα καταφέρει;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου