Σουάρες ή Φαλκάο...;;


Μπορεί η Ρεάλ να έχει αρκετά γεμάτο "οπλοστάσιο" σε κέντρο και άμυνα, όμως το μεγάλο της κενό, παρουσιάζεται στη κορυφή της επίθεσης. Ο Μπενζεμά, όσο ταλαντούχος και ικανός αν είναι, δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του το επιθετικό κουπί της Ρεάλ, για όλη τη χρονιά σε απαιτητική Ισπανία και κύριο στόχο για κατάκτηση τίτλου, Champions League. 
Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ, γνωρίζει πολύ καλά το κενό αυτό. Το γνωρίζει μάλιστα, πριν καν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Απόλυτα δικαιολογημένα - θα έλεγα εγώ - δεν κινήθηκε για μια ακόμα μεταγραφή επιθετικού το καλοκαίρι, καθώς δεν είναι τόσο εύκολα και απλά τα πράγματα. Ειδικά, όταν πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ, στην υπό οικονομική κρίση Ισπανία. Δεν λέω, προκάλεσαν παγκοσμίως τα παρά κάτι 100.000.000 ευρώ του Μπέιλ, φανταστείτε δε, να έδινε άλλα 50 επιπλέον για να πάρει και επιθετικό.!!

Ο Φλορεντίνο Πέρεζ θέλει τίτλους και το κατέστησε σαφές σε όλους, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια γραμμή κρούσης πίσω από τον επιθετικό κυριολεκτικά φωτιά!! Τα κατάφερε, άλλο που δεν έχουν δέσει ακόμα μεταξύ τους. Ίσως, να φταίει και ο Αντσελότι. Ίσως λέμε!!

Το σίγουρο είναι πως η Ρεάλ, στη μεταγραφική περίοδο που ανοίγει τη 1η Ιανουαρίου και κλείνει ένα μήνα μετά, θα κινηθεί για κάτι πολύ καλό στην επίθεση. Είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πάνω από 50.000.000 ευρώ, προκειμένου να φέρει στη Μαδρίτη έναν εκ των Φαλκάο ή Σουάρες. Το θετικό στην υπόθεση "επιθετικός" και ειδικά στα ονόματα των 2 αυτών μεγάλων σκόρερ, είναι πως αμφότεροι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, καθώς οι ομάδες που βρίσκονται, δεν συμμετέχουν σε καμία Ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Σενάρια ακούγονται πολλά. Τα ονόματα αυτών των 2 επιθετικών, παίζουν ακόμα και από το καλοκαίρι. Για το όνομα του Φαλκάο ειδικά, αφού έκλεισε στη Μονακό το προσεχές καλοκαίρι, ακούστηκε πως το Γενάρη θα μετακομίσει στη Μαδρίτη...Τον Ριμπολόβλεφ τον ρωτήσατε;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου