Γιουβέντους χωρίς ανταγωνισμό για φέτος

Με δεδομένη την αποδυνάμωση των ομάδων του Μιλάνου (Ίντερ - Μίλαν ), των 2 βασικών ανταγωνιστών της Μεγάλης Κυρίας στη Serie A , η Γιούβε, προβάρει από τώρα τον ρόλο του φαβορί για τη κατάκτηση του φετινού Καμπιονάτο.
Τη χρονιά που πέρασε, η Γιουβέντους κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα με το τελευταίο να είναι ουσιαστικά το 2003. Με δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, με ωραίο ποδόσφαιρο, με σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα και μέσα σε ένα πανέμορφο σπίτι, έβγαλε από πάνω της τη στάμπα του υποβιβασμού και του σκανδάλου όπου ήταν μπλεγμένη. Πέρσι έφτασε ψηλά στο Champions League, όμως η έλλειψη παικτών τέτοιου επιπέδου και το άστρο της Μπάγερν, την "απέκλεισα" και περιορίστηκε στο Καμπιονάτο...Φέτος το στοίχημα;;;..Φυσικά το Champions League.

Από τη περασμένη χρονιά, βλέποντας τη μεγάλη κυρία να αγωνίζεται, λέγαμε όλοι μεταξύ μας, πως εάν αυτή η ομάδα, με αυτό το προπονητή, αυτό το κορμό, αυτό το σύστημα και με τη προσθήκη 2 επιθετικών κλάσης, θα μπορέσει να φτάσει ψηλά. Φέτος, αυτό έγινε αντιληπτό στους Ανιέλι και Κόντε και κινήθηκαν αναλόγως.. Τέβες και Γιορέντε, καλούνται να γίνουν ποι επιθετικοί σούπερ σταρ και να οδηγήσουν την ομάδα στη κορυφή της Ευρώπης με τα γκολ τους. Αναμφίβολα, όλοι στη Γιούβε, γνωρίζουν πως η Serie A πλέον, είναι σχετικά εύκολη περίπτωση για αυτούς. Οι βασικοί αντίπαλοι έχουν μειωθεί και μόνος κίνδυνος ακούει στο όνομα...Νάπολι. Μόνο που οι Ναπολιτάνοι, ακόμα δεν είναι σε επίπεδο κατάκτησης πρωταθλήματος. Έχουν ακόμα 1-2 χρόνια, τριβής με το αντικείμενο του πρωταθλητισμού. 

Με το 3-5-2 του Κόντε, τους σταθερούς Μπουφόν, Κιελίνι, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Κουαλιαρέλα, Τέβες, Λιορέντε, Μαρκίσιο και Βιδάλ, η μεγάλη κυρία, βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Θέλοντας μέσα στη κατάκτηση τίτλων να συνδυάσει και το ωραίο ποδόσφαιρο. Πράγμα που αναμφίβολα το έχει, μιας και πήραμε μικρή γεύση από το Super Cup με την ασυντόνιστη Λάτσιο. 

Πλέον ο Κόντε, αντιμετωπίζει ένα μόνο πρόβλημα. Και για αυτόν, είναι σοβαρό. Τζιοβίνκο και Βούσινιτς δεν χωράνε στο ρόστερ. Μιλάμε για 2 παίκτες υψηλού επιπέδου. Για να καταλάβετε που είναι ο πήχης για φέτος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου