Όταν ο Ρονάλντο έριξε διπλό "άκυρο" στη Μονακό!!


Το φετινό καλοκαίρι παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν όλη την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκαν πολύ μεγάλες μεταγραφές με πολύ μεγάλα οικονομικά ποσά. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, τη παράσταση έκλεψε η Μονακό. Η επιστροφή των Μονεγάσκων στη μεγάλη κατηγορία σε συνδυασμό με τη πολύ δυνατή οικονομικά διοίκηση, τους άνοιξε την όρεξη για μεγάλες μεταγραφές. Κάποιες τις πραγματοποίησαν όπως τον Φαλκάο και τον Μουτίνιο..άλλες όχι όπως για παράδειγμα...τον Ρονάλντο.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει το καλοκαίρι του 2014, πράγμα που άνοιξε σε πολλούς την όρεξη πως θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, συνδυάζοντας και τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, ένα τέτοιο σενάριο θα μπορούσε πιο εύκολα να γίνει εφικτό. Ο Ρώσος μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Μονακό, το καλοκαίρι πραγματοποίησε 2 συναντήσεις με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Πριγκιπάτο, με σκοπό να αποσπάσει το "ναι" και την υπογραφή του από τώρα για τον επόμενο χρόνο. Πρώτη πρόταση, έκανε λόγο για συμβόλαιο 1 έτους με έναρξη συνεργασίας το καλοκαίρι του 2014 και απολαβές καθαρές κοντά στα 18.000.000 ευρώ. Πρόταση, την οποία ο Ρονάλντο απέρριψε. Δεύτερη πρόταση πάλι στο Πριγκιπάτο, αφορούσε ξανά συμβόλαιο ενός έτους, αλλά με απολαβές καθαρές 20.000.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα όποια μπόνους και πριμ. Ο Ρονάλντο αρνήθηκε ξανά και το θέμα τελείωσε εκεί οριστικά.

Μετά τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ρονάλντο είχε δηλώσει πως θα ζητούσε πολλά παραπάνω από όσα αρχικά είχε κοστολογήσει τον εαυτό του. Κάτι τέτοιο άνοιξε ξανά την όρεξη αλλά δημιούργησε και σενάρια που ήθελαν τον Ρονάλντο να αποχωρεί από τη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι. Όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν πως  η μόνη ομάδα που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει, ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε το Ρονάλντο να πει "ναι" σε συμβόλαιο μέχρι το 2018!!

Τα σενάρια αποχώρησης τους από τη Μαδρίτη τελειώνουν εδώ και πλέον μπορούν όλοι να απολαύσουν το δίδυμο Ρονάλντο Μπέιλ εντός γηπέδου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου