Το κλειδί για την Άρσεναλ και το κίνητρο για τη Ντόρτμουντ.


Τα μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται, με το Champions League να δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς, να απολαμβάνουμε ωραίο ποδόσφαιρο με μεγάλους πρωταγωνιστές τις ομάδες που δίνουν τα πάντα για το καλύτερο. Πέραν από τα ντέρμπι Ισπανών και Ιταλών που αναφέραμε στη προηγούμενη ανάρτηση μας, το Champions League αυτή την εβδομάδα, μας χαρίζει ένα φοβερό παιχνίδι ανάμεσα σε 2 καθαρά ποδοσφαιρικές ομάδες που τιμούν το άθλημα.
Η εκπληκτική φέτος Άρσεναλ του μεγάλου ηγέτη της Οζίλ, αντιμετωπίζει την δευτεραθλήτρια του θεσμού για πέρσι Ντόρτμουντ των Λεβαντόφσκι-Ρόις-Αουμπαμεγιάνκγλ. Ένα παιχνίδι που υπόσχεται ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό ποδόσφαιρο και ευχή όλων μας, να μπούνε όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι αυτό δεν υπάρχει, εάν μιλήσουμε όμως για την συνολική εικόνα των 2 ομάδων μέχρι σήμερα, τότε όλα γέρνουν προς τους Λονδρέζους. 

Το κλειδί για την Άρσεναλ και το κίνητρο για τη Ντόρτμουντ.

Το μεγάλο κλειδί για την Άρσεναλ είναι η εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος τη περίοδο αυτή. Σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει (Champions League - Premier League) είναι πρώτη, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλει. Η μεγάλη επιτυχία του Βενγκέρ ακούει στο όνομα Οζίλ που έχει γίνει ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας, πράγμα που έλειπε πέρσι και ειδικά μετά την φυγή του Φαν Πέρσι. Η Άρσεναλ είναι πρώτη μόνη στον πίνακα του Champions League και σε περίπτωση νίκης, φτάνει στους 9 βαθμούς και 3 διαφορά από τον δεύτερο. Ακόμα ένα σημαντικό όπλο, είναι η έδρα καθώς η Άρσεναλ στο Emirates stadium μπροστά στους φίλους της που θα την υποστηρίξει, θα βρίσκεται πολύ πιο πλεονεκτική θέση από τη περίπτωση που ο αγώνας αυτός θα γινόταν στη Γερμανία μπροστά στους 80.000 οπαδούς της Μπορούσια. Και αυτό φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς εάν πάρει το τρίποντο σήμερα ξεφεύγει αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα. Μη ξεχνάμε, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται κομβικό για τον όμιλο.

Από την άλλη η Ντόρτμουντ έχει τεράστιο κίνητρο για νίκη ή έστω για ισοπαλία. Αφενός είναι δευτεραθλήτρια του θεσμού και οφείλει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και με τους στόχους να είναι επίσης υψηλοί και αφετέρου, επιθυμεί μια καλή συγκομιδή βαθμών εν όψει του δευτέρου γύρου, όπου 2 σημαντικά παιχνίδια με Άρσεναλ και Νάπολι θα τα δώσει στην έδρα της. Και εκεί φυσικά, θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα, μπροστά στο μεγάλο καμίνι που δημιουργείται από τους ένθερμους οπαδούς της.

Πρόβλεψη Wondeball...

Στοιχηματική πρόταση δεν θα δώσω, όμως η πρόβλεψη μου είναι ανοιχτό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και από τις 2 ομάδες με την Άρσεναλ νικήτρια με μικρή διαφορά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου