Πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσει η όλη κατάσταση της Μίλαν;;;


Σε ένα παιχνίδι σαν το χθεσινό μεταξύ Ατλέτικο και Μίλαν, όπου θριαμβευτές ήταν οι Ισπανοί, με ποιον ασχολείσαι;;; Με το φοβερό σύνολο του Σιμεόνε που πλέον έχει μπει για τα καλά ανάμεσα στο κλειστό γκρουπ δυναμικότητας των Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στο πρωτάθλημα και που προχωράει μετά από χρόνια στην Ευρώπη, ή στη χειρότερη Μίλαν των...πολλών τελευταίων ετών που μετά από αυτό τον αποκλεισμό της, είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός Champions League για πάνω από 15 χρόνια;;;;

Μεγάλο δίλημμα...Αλλά θα αποφασίσω αν πιάσω στο..πληκτρολόγιο μου την Μίλαν. Και αυτό γιατί, η Ατλέτικο, όσο προχωράει έτσι θα συνεχίσει να μας δίνει αφορμές για συζητήσεις και αναλύσεις επί των αναλύσεων. 

Το Μιλάνο και απανταχού φίλαθλοι - οπαδοί της Μίλαν, ζουν το δράμα τους. Ένα δράμα που δεν έχει αρχίσει από φέτος. Υπάρχει από τότε που το ποιοτικό επίπεδο έπεσε αισθητά, από τότε που έφυγε ο πετυχημένος κατά πολλούς Αντσελότι από το πάγκο και από τότε που ο Καβαλιέρε Σϊλβιο βάζει λεφτά με το σταγονόμετρο σύγκριση με τα άλλα χρόνια, μιας και οι καιροί άλλαξαν τόσο για τη χώρα και άλλο τόσο (ακόμα και παραπάνω) για τον ίδιο!! Ο Ζέεντορφ, διαδέχθηκε τον Αλέγκρι. Για να γίνει αυτή η διαδοχή, ο Ολλανδός σταμάτησε κακήν κακώς το ποδόσφαιρο, ήρθε από τη Βραζιλία απευθείας στο Μιλάνο και έπιασε δουλειά. Διαφορές μεγάλες δεν μπορούν να υπάρξουν στην εικόνα της ομάδας, παρά το γεγονός πως ενισχύθηκε το Γενάρη αρκετά. Οι στόχοι χάνονται και πλέον ο μόνος που απομένει στον Κλάρενς και την ομάδα του, είναι η έξοδος στο Europa League.

Το ερώτημα όμως είναι, μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα, με την απάντηση να απουσιάζει. Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να πει - σαφώς- με σιγουριά. Ειδικά μετά τα όσα έγιναν φέτος με την επιθυμία της κόρης του Σίλβιο για απομάκρυνση του μακροχρόνιου προέδρου και αγαπητού κατά πολλούς Αντριάνο Γκαλιάνι. Του ανθρώπου, που πριν μια εβδομάδα δήλωσε πως η Μίλαν δεν πωλείται με πολύ ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο. 

Όμως, για να σταματήσει η κατρακύλα και να ζήσει η μια εκ των 2 μεγάλων ομάδων του Μιλάνου στιγμές δόξας ξανά, η μοναδική λύση κατά την άποψη του Wonderball είναι η πώληση της ομάδας σε ένα πολύ ισχυρό «πορτοφόλι». Αυτό πήγε να γίνει με τον Φερέρο, ωστόσο οι ίδιοι οπαδοί της Μίλαν αρνήθηκαν... Δηλώνοντας πως είναι αρκετά μεγάλος ηλικιακά και δεν θέλουν την κόρη του.

Ας μην αναρωτιούνται τότε και γκρινιάζουν, γιατί μόνοι τους φτιάχνουν τη μοίρα τους. Αν όχι εξ' ολοκλήρου, συμβάλουν τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου