Με τέτοια εμφάνιση δεν αποκλείεις αυτή τη Μπάγερν...


Τι καλύτερο από την επόμενη μέρα του Champions League, όπου έχεις δει πολλά, ορισμένες φορές έχεις απολαύσει μπάλα και γκολ και είσαι έτοιμος να σχολιάσεις και παράλληλα ανηπομονείς για τα επόμενα παιχνίδια..Ένα από αυτά τα βράδια ήταν και το χθεσινό.

Πολύ πριν αρχίσουν τα 2 αυτά μεγάλα παιχνίδια, λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν σε κάποια μεγάλη ανατροπή. Τα φαβορί ήταν ξεκάθαρα και είχαν ξεχωρίσει από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Επειδή όμως, μπάλα είναι και γυρίζει, ποτέ δεν ξέρεις και περιμένεις το τελικό σφύριγμα του διαιτητή... Ένα τέτοιο παιχνίδι εξελίχθηκε στο Μόναχο. Η Μπάγερν που τις τελευταίες μέρες το όνομα της έχει ακουστεί έντονα λόγω του πρώην προέδρου της Ούλι Χένες με την ιστορία της φοροδιαφυγής και τις ποινικές επιπτώσεις αυτού, μπήκε στο γήπεδο με ένα σκοπό. Να τελειώσει τα 90 λεπτά (συν τις όποιες καθυστερήσεις) και να πανηγυρίσει τη πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ψυχρά, εκτελεστικά με το παγωμένο Γερμανικό στυλ που διακατέχουν. Ένα τέτοιο κράμα, που ναι μεν είχε και πέρσι και πρόπερσι, αλλά φέτος συνδυάζεται με την Ισπανική πινελιά, προσπαθώντας - και με επιτυχία - να γίνει μια πανίσχυρη μηχανή των γκολ!!.. Μπήκε στο γήπεδο παίζοντας το παιχνίδι που ξέρει. Δεν παρέκκλινε από αυτό ούτε στο ελάχιστο και δεν άφησε περιθώρια στην Άρσεναλ να ελπίζει. Μπορεί το 1-1 να δείχνει σε κάποιον ότι οι Λονδρέζοι είχαν την ευκαιρία τους, όμως η εικόνα ήταν διαφορετική. 


Και πως να μην έχεις μια τέτοια εικόνα, όταν η ακριβότερη μεταγραφή σου το καλοκαίρι και ένας εκ των κορυφαίων στο είδος του, Μεσού Οζίλ περνάει απαρατήρητος και στο τέλος τραυματίζεται (εδώ προσθέτουμε και την ατυχία). Επίσης..Πως να μην έχεις τέτοια εικόνα, όταν ο πολύπειρος manager σου, ενώ η ομάδα του ισοφαρίζει νωρίς στο παιχνίδι και αμέσως 2 λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε, δεν χτυπάει το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή. Εκείνη την ώρα που η μπάλα καίει, το γήπεδο παγώνει και ο τροχός γυρίζει..Αντ' αυτού κάνει την δεύτερη αλλαγή (η πρώτη αναγκαστική στο 46 ο Οζίλ εκτός) στο '77 βάζοντας ένα νέο παιδί..Ειδικά αυτή τη Μπάγερν, υπάρχει περίπτωση να τη "χτυπήσεις" στην έδρα της με αυτό το τρόπο αγαπητέ Αρσέν;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου